Bemutatkozás

Technikai autómentő Budapesten

Ki lesz az autómentő, aki kihúz a bajból?

Szabó Dénes vagyok, és én fogok segíteni, ha technikai autómentésre van szükséged. Nyugodtan rám bízhatod magad, ha véletlenül bezártad a kulcsod, gondod akadt a kormányzárral vagy rakoncátlankodik az autód akkumulátora. Hívj nyugodtan, és a lehető leghamarabb a segítségedre sietek, Budapest bármely részén legyél is.

A Fáy András Közlekedésgépészeti Műszaki Szakközépiskolában szereztem szakirányú végzettséget 1994-ben mint gépjármű technikai, autóvillamossági szerelő. Ezt követően több magánszerviznél is megfordultam, rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, sőt dolgoztam a Porsche Pestnél is. Az autóvillamosságra, azon belül is a központi zárak javítására specializálódtam, melyet a német Wendt cégnél végzett tanfolyam is bizonyít.

A mai autók szinte kivétel nélkül központi zárasak, a zárszerkezetek pedig elektromechanikusak. Már nem elegendő egy egyszerű lakatos ahhoz, hogy kinyissa az ajtót, a sikerhez ismerni kell a háttérben meghúzódó elektronikát is. Nagy gyakorlatom van a mechanikus zárnyitás és a villamossági szerelés terén is. Én vagyok az embered.

Miben leszek a segítségedre?

  • Ha csak az ajtó becsukása után látod, hogy véletlenül az anyósülésen hagytad a kulcsod, vagy az egyáltalán nem akarja nyitni az autót, nem kell pánikba esned. Akár néhány perc alatt visszajutathatlak az autódba.
  • Problémás a kormányzár? A megfelelő szerszámokkal leszerelhető. Igaz ez csak gyorsszerviz, de nem ragadsz a parkolóban, és egy műhelyben később orvosolhatják a hibát.
  • Lemerült akkumulátorral lehetetlen elindulni. Egy cellazárlat miatt akár cserére is szükség lehet. Bármi is legyen a gond, tudok rá megoldást.

Vedd fel velem a kapcsolatot!Kapcsolatfelvétel