Autónyitás non-stop

Akár az autóban maradt a kulcs, akár egyszerűen elhagytad, valahogy ki kell nyitnod az autót, hogy hazajuthass. Nem kell aggódnod, a nap bármely percében hívhatsz. Azonnal a helyszínre sietek, és kiszállási díjat sem számítok fel. Semmilyen rejtett költségtől nem kell tartanod, pontosan az előre megbeszélt árat fogod fizetni.
A pontos körülmények és az autó típusa is befolyásolja az árat: Budapesten nappal 12 000 Ft+ ÁFÁ-tól, éjjel (20.00 és 8.00 között) 15 000 Ft+ ÁFÁ-tól vállalom az autónyitást. Vidéken 15 000 Ft+ ÁFÁ-tól, Pest megyén kívül 150 forintos kilométerdíjjal terhelve tudok segíteni.

Roncsolás nélkül dolgozok

Egy profi technikai autómentő nem fog kárt tenni az autódban. Több mint 2000 autót nyitottam már ki, nem kell attól tartanod, hogy bármilyen sérülést okoznék a zárban, a karosszériában vagy az autó bármely egyéb részében. A legelterjedtebb márkákhoz (Suzuki, VW, Seat, Ford, Skoda, BMW, Mercedes, Porsche, Peugeot, Renault, Citroen) külön célszerszámokat használok, ami minimálisra csökkenti a roncsolás esélyét. Ha véletlenül mégis bekövetkezne ilyesmi, 5 000 000 forintig terjedő felelősségbiztosítás garantálja, hogy nem ér téged veszteség.

Amit még tudnod kell az autónyitásról

A munka elkezdése előtt igazolnod kell, hogy jogosult vagy az autó kinyittatására. Ehhez egy személyi igazolványt, lakcímkártyát, illetve jogosítványt kell felmutatnod. Ezek hiányában egyetlen autómentő sem tud neked segíteni.