SOS gyorsszerviz – Ezt tedd, ha lerobbant az autód

Megállt az autód az egyik legforgalmasabb útszakaszon, te pedig az út szélén vesztegelsz?

Vagy még a garázsból sem tudtál kiállni?

Ha cserbenhagyott az autód és fogalmad sincs, hogy tudnál eljutni vele a legközelebbi szerelőhöz anélkül, hogy drágán bérelj egy trailert, akkor a gyorsszerviz a megoldás!

Mikor többszöri próbálkozásra sem indul be a motor és nem hallod azt a hangot, ami azt jelentené, hogy valahogy mégis megjavult a kocsid, akkor a legkényelmesebb, ha egyszerűen házhoz jön a szerviz. De a gyorsszerviz akkor is hasznos lehet, ha beletörted a kulcsot a zárba, ha lemerült az aksi, és meg sem tekeri a motort, vagy ha világít egy furcsa jel a műszerfalon, és fogalmad sincs, hogy mit jelent.

Ne kockáztass, hívj minket!

Mit tegyél, ha nem indul az autód?

Ilyenkor milyen jó lenne, ha egy őrangyal megjelenne egy szerszámos táskával és megoldaná a problémát, igaz?

Nos, cégünk gyorsszerviz szolgáltatása ehhez egészen hasonló.

Mindenekelőtt győződj meg róla, hogy van üzemanyag a kocsidban. Tudjuk, furán hangzik, de néha a legegyszerűbb megoldás a helyes megoldás:)

Érdemes a ellenőrizni az akkumulátor állapotát is, ugyanis ha rajta maradt a világítás, akkor már meg is van a baj okozója. Amikor segítséget hívsz, sokat segít a szerelőnek is, ha legalább nagyjából fel tudod neki vázolni az aktuális helyzetet.

Mi az a mozgó szerviz vagy gyorsszerviz?

Tulajdonképpen egy négy keréken guruló autószerelő műhely, mely oda megy, ahol éppen szükség van rá. Ha a legnagyobb forgalom kellős közepén, egy zsúfolt áruházi parkolóban vagy a város szélén vesztegelsz a lerobbant járművel, mi odamegyünk és igyekszünk megoldani a problémát.

A gyorsszerviz lényege pont az, hogy amit lehet, megoldunk a helyszínen, vagyis ha nem indul az autód, nem kell elszállíttatod sok pénzért, hogy egy szakember egyáltalán rá tudjon nézni.

Ezzel már komoly összegeket spóroltál, a ráfordított időről nem is beszélve! Ha nincs hatalmas probléma az autóval, akkor ott a helyszínen megszereljük, és mehetsz is a dolgodra.

Nem kell, hogy napokig álljon az autód a szerelőnél, miközben te a buszon és a villamoson bosszankodsz, míg beérsz a munkahelyedre.

Mit kell tenned ahhoz, hogy a helyszínre menjünk?

Mindenképpen mentsd el a telefonodba már most az elérhetőségünket, hiszen ha pont egy olyan helyen áll meg a kocsid, ahol nincs wifi, és a mobilneted is elfogyott, akkor már sok időt vesztettél.

Ha megtörtént a baj, tárcsázz minket, mondd el, pontosan hol vagy, milyen autód van, és mit tapasztalsz, amikor próbálod beindítani.

Szakembereink ezek alapján már nagyjából tudni fogják, mire számíthatnak a kiérkezéskor.

Ezt követően egyetlen feladatod a várakozás marad. Budapesten belül általában egy órán belül megérkezünk, orvosoljuk a problémát, hogy minél előbb úgy folytathasd a napot, mintha mi sem történt volna.

Balesetmentes közlekedést kívánunk!

0 comments

Write a Comment

Fields with * are required

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .